22. i 23. travnja - Radionice izrade cvijeta povodom Dana planeta Zemlje

Povodom Dana planeta Zemlje (22. travnja) zadovoljstvo nam je informirati Vas da ćemo u sljedeću srijedu (22. travnja) i četvrtak (23. travnja) ugostiti gđu Vesnu Jakić iz udruge Ruta (Cres) koja će voditi Radionice izrade cvijeta prema sljedećem rasporedu:

    • 22. travnja u  17,00 niži razredi 2. - 4. razred (MAX 25 sudionika)
    • 22. travnja u 19,00 odrasli (MAX 20 sudionika)
    • 23. travnja u 17,00 viši razredi 5. - 8. razred (MAX 25 sudionika)

Read more ...

NATJEČAJ za najbolje likovne i literarne radove učenika OŠ Murterski škoji

Javna ustanova Nacionalni park Kornati raspisuje natječaj za najbolje likovne i literarne radove učenika Osnovne škole Murterski škoji na zadane teme:

  1.  Kurnati u srcu
  2.  Posjeti Kornate jer oni su .....

Sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati žiri za dječje nagrade, a najbolje autore, autorice i skupine autora nagrađujemo na svečanoj dodjeli nagrada u sklopu obilježavanja Dana biološke raznolikosti i Dana zaštite prirode 22. svibnja 2015. kada ćemo i izložiti pristigle radove.

Read more ...

Javna tribina: Upoznavanje s važećom EU regulativom u području ribarstva i mogućnosti ribolova u zaštićenim područjima

Javnu tribina na temu "Upoznavanje s važećom EU regulativom u području ribarstva i mogućnosti ribolova u zaštićenim područjima", održati će se 17. travnja (petak) u 10,00 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Murteru. Predavač je dr.sc. Lav Bavčević, viši koordinator za ribarstvo, Savjetodavna služba.

U nastavku pogledajte Poziv na tribinu u PDF formatu.

Poziv na tribinu

Poziv proizvođačima suvenira i lokalnih proizvoda

Pozivaju se proizvođači s otoka Murtera koji bi svoje suvenire i/ili lokalne proizvode željeli prodavati u našoj suvenirnici "Aba" da popis istih dostave u Upravu JU NP Kornati do 15. travnja.

Molimo Vas da sa sobom ponesete i potvrdu o uredno registriranoj djelatnosti.