Pododsjeci: Pododsjek čuvara prirode, pododsjek za promidžbene aktivnosti i ugostiteljsko-turističku djelatnost, pododsjek za tehničke poslove i održavanje, pododsjek općih i zajedničkih poslova.

PODODSJEK ČUVARA PRIRODE:

Pododsjek čuvara prirode obavlja poslove nadzora u Nacionalnom parku u svezi primjene Zakona o zaštiti prirode i Pravilnika o unutarnjem redu u Nacionalnom parku "Kornati ". Radi provođenja poslova nadzora Pododsjek čuvara prirode provodi odgovarajući upravni postupak, te poduzima zakonom propisane mjere protiv osoba koje su povrijedile zakon ili Pravilnik o unutarnjem redu.

Glavni čuvar prirode:
Dražen Dobrić

 

 

PODODSJEK ZA PROMIDŽBENE AKTIVNOSTI I UGOSTITELJSKO-TURISTIČKU DJELATNOST:

Pododsjek za promidžbene aktivnosti i ugostiteljsko-turističku djelatnost u obavlja poslove u svezi promicanjem Nacionalnog parka u zemlji i svijetu, organizira i obavlja prihvat, informiranje, vođenje i prijevoz posjetitelja Nacionalnog parka, organizira i nadzire turističko-rekreativne djelatnosti, organizira i nadzire ugostiteljsko-turističke djelatnosti, pribavlja sredstva putem sponzorstva, donacija, organizira stručna savjetovanja i simpozije, te ostale stručne i znanstvene, kao i kulturno-edukativne skupove.

Voditelj Pododsjeka za promidžbene aktivnosti i ugostiteljsko-turističku djelatnost:
Marko Turčinov, dipl. tur. kom.

Turistički djelatnik I vrste-voditeljica Odjeljka recepcija:  Katarina Slavica dipl.oecc.  email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PODODSJEK ZA TEHNIČKE POSLOVE I ODRŽAVANJE:

Pododsjek za tehničke poslove i održavanje obavlja stručne i tehničke poslove u svezi održavanja objekata i opreme, održavanja plovila, vozila i njihove opreme, održavanja prometnica i puteva u Nacionalnom parku koji su u nadležnosti Ustanove, kao i druge tehničke poslove.

Voditelj Pododsjeka za tehničke poslove i održavanje:
Frane Belamarić