Pristupom na web stranicu Javne ustanove Nacionalni park „Kornati“ potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice.

Službenom web stranicom www.np-kornati.hr  upravlja voditelj obrade - JAVNA USTANOVA „NACIONALNI PARK KORNATI“ na adresi Butina 2., 22243 Murter, OIB: 63763133364.

JAVNA USTANOVA „NACIONALNI PARK KORNATI“ prikuplja podatke o ispitanicima koji su potrebni za ispunjenje zadaća koje obavljamo u okviru svoje djelatnosti, te se obvezujemo zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih ispitanika, sve sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i Uredbe (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016.

Svi podaci o ispitanicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti. Svi zaposlenici JAVNE USTANOVE „NACIONALNI PARK KORNATI“ odgovorni su za poštivanje načela obrade osobnih podataka i zakonitosti obrade.

Sukladno našoj zadaći koja je od javnog interesa, objavljujemo fotografije koje se slikaju na javnim skupovima i objavljujemo ih na službenoj web stranici u svrhu promocije našeg rada.

Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, zahtjeva za ispravak , brisanje, ograničenje i prigovor, molimo uputiti prema službeniku za zaštitu podataka;

Kontakt;

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Ivan Ercegović, dipl. iur.
Adresa: Butina 2., 22243 Murter
Telefon: +385 (0)22 435 740
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dokumenti:

Pravilnik o prikupljanju, obradi i korištenju, te zaštiti osobnih podataka pojedinaca (PDF)

Zahtjev ispitanika na pristup

Zahtjev ispitanika o povlačenju privole

Zahtjev ispitanika na pristanak

Zahtjev ispitanika na pravo za brisanje (pravo na zaborav)

Zahtjev ispitanika na pravo za ograničenje obrade

Zahtjev ispitanika za pravo na prigovor